Na novogodišnji mandat izabran je predsjednik Ivica Glibo a tajnik Zdenko Bogadi. U novi Upravni odbor izabrani su Ivana Grabar ,Krešimir Dalenjak i Zoran Vidaković. Na sjednici Skupštine uz članove kluba prisustvovali su i gosti Predsjednik Hrvatskog informatičkog saveza Vlado Lendvaj i predsjednik Zajednice tehničke kulture Zvonimir Lernatić.
Vlado Lendvaj je i vanjski suradnik kluba i uz njegovu pomoć klub se u nazad par godina, a posebno za vrijeme pandemije održao na životu i nije stao s radom.
Hvala Vladi na pomoći a predsjedniku zajednice Zvonimiru Lernatiću zahvaljujemo na pomoći i potpori u Radu kluba.

Kratka povijest Kluba.
Informatički klub BIT Kutina djeluje u sklopu Zajednice tehničke kulture Kutina. Započeo je s radom prije tridesetak godina i kroz njegovu dugogodišnju povijest prošla su mnoga znana i neznana lica s više i manje uspjeha u radu. U travnju 1994 pokrenuto je osnivanje kluba kao logičan korak nakon uspješnog osmogodišnjeg rada njegovih članova unutar informatičke sekcije “Eagle” unutar kluba tehničke kulture SAM Kutina Te 1994 godine naš natjecatelj osvaja prvo mjestu u osnovnoškolskoj konkurenciji na državnom natjecanju iz informatike, kasnije proglašen najuspješnijim osnovnoškolcem godine od strane Hrvatskog saveza informatičara (HSIN).
Godine 1995 Klub organizira i provodi 32 tečaja s 300 polaznika svih dobnih kategorija, organizira gradsko i županijsko natjecanje, naši natjecatelji osvajaj većinu prvih, drugih i trećih mjesta na županijskom natjecanju (srednjoškolski prvak osvaja 100% bodova).
Klub je surganizator i domaćim Dana mladih informatičara Hrvatske u Kutini (državna natjecanja i smotre).
Član kluba postaje najmlađi član olimpijske informatičke reprezentacije Hrvatske u povijesti nastupanja Republike Hrvatske na informatičkim olimpijadama i najmlađi natjecatelj na Olimpijadi te godine Klub te godine dobiva diplomu za uspješan rad u 1995. godini od HSIN-a, ovakvo priznanje dobiva samo još jedan klub te godine.
Desetak godina klub uspješno radi i uspijeva biti u samom vrhu po rezultatima na nivou Lijepe naše.
Nakon prestanka rada nekih nam poznatih članova kluba i preseljenjem kluba aktivnost se smanjuje da bi i skoro zamrla ali uz pomoć novih snaga klub se pomalo diže i ponovno radi s manje dobrim rezultatima na natjecanju ali korisnom za društvo u cjelini.
Godine 2006 dolazimo u prostorije u Šenoinoj 2, u Kutini gdje u skučenom prostoru organiziramo tečajeve za umirovljenike grada tkz. ECDL tečajeve pod nazivom 50+.Ti tečajevi uspješno su se provodili pet šest godina dok se svi zainteresirani umirovljenici nisu odazvali pozivu Kluba.
Uslijedilo je ponovno preseljenje kluba u prostorije Zvjezdarnice gdje klub danas živi i radi. Uz pomoć Zajednice tehničke kulture i novu mlađu gardu članova ponovno se diže u rezultatima na natjecanju s djecom i mladima.