Na međunarodnom natjecanju modelara u kategorijama F1N i F1N-150 održanog 28.10.2023. u mjestu Darda. Između 45 natjecatelja koji su bili izabrani da predstavljaju svoje klubove iz regija Slovenije ,Srbije ,Bosne i Hercegovine, Mađarske . Kutinski modelari ostvarili su izvrsne rezultate. U kategoriji F1N rukom bacani modeli na visinama od 10m najbolji je bio Ozimec Darko i sa najduljim letom , na drugom mjestu je Ivan Gijergijevski iz Aerokluba Sombor treće mjesto osvojio je Lačimič Lazar iz Aerokluba Beograd.
U kategoriji F1N-150 manji modeli koji se ispucavaju gumicom Damir Markalaus AK Osa Kutina osvaja 1 mjesto Nišević Igor iz AK Osijek drugo mjesto te treće mjesto Ozimec Darko AK Osa Kutina , Mirjana Ozimec iz AK Osa Kutina osvaja 1 mjesto za žene u kategoriji F1n 150 i treće mjesto za žene u kategoriji F1N. Pobjednik turnira sa najvećim brojem bodova u oba dvije kategorije je Ozimec Darko iz AK Osa Kutina.
U kategoriji F1N-150 manji modeli koji se ispucavaju gumicom Damir Markalaus AK Osa Kutina osvaja 1 mjesto Nišević Igor iz AK Osijek drugo mjesto te treče mjesto Ozimec Darko AK Osa Kutina , Mirjana Ozimec iz AK Osa Kutina osvaja 1 mjesto za žene u kategoriji F1n 150 i treče mjesto za žene u kategoriji F1N. Pobjednik turnira sa najvećim brojem bodova u oba dvije kategorije je Ozimec Darko iz AK Osa Kutina.